Nieuws

ForBrains en Aware4Youth slaan handen ineen.

Binnen het Businessdome hebben we kennis gemaakt met Monique Warmoeskerken van ForBrains. Monique verzorgt met haar organisatie ForBrains neurofeedback training. Op haar eigen website vertelt zij over haar trainingen het volgende;

Wil jij ook op een medicijnvrije en 100% veilige wijze je mentale weerbaarheid vergroten?

Een hersentraining stimuleert het brein zichzelf te reorganiseren waardoor het effeciënter en veerkrachtiger gaat functioneren.

Clienten die wij mogen begeleiden hebben vaak een divers palet aan problemen en “vastgeroeste” denkpatronen. Een aantal van onze clienten met slaapproblemen en verlaagd zelfbeeld gaan aanvullend getraind worden door ForBrains.

Samen zijn we Aware4Brains, later meer over deze unieke samenwerking!